19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ GÜMÜŞHANE KUTLAMALARI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ GÜMÜŞHANE KUTLAMALARI

Giriş Tarihi: 19 Ekim 2018 - 20:30

Son Güncelleme: 19 Ekim 2018 - 20:30

*Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir; 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlanmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür etti.

“19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle Gümüşhane’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Anıt önü çelenk sunma programına Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, köy ve mahalle muhtarları ve kurum müdürleri katıldı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve muhtarlar tarafından çelenk sunulmasının ardından Muhtarlar Derneği yönetimi ve muhtarlar Vali Okay Memiş’i ve Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamlarında ziyaret ettiler.

Gümüşhane Belediyesi’nce Eskibağlar Mahallesi’nde Sevil Kullukçu adına yaptırılan Muhtar ve Taziye evinin açılış törenine de katılan muhtarlara Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından Sema Doğan Yaşam Merkezinde öğlen yemeği ikramı yapıldı.

image_print

HABERLER