CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN HEMŞEHRİSİ KAYMAKAM MUSTAFA KARALİ TORUL’DA GÖREVİNE BAŞLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN HEMŞEHRİSİ KAYMAKAM MUSTAFA KARALİ TORUL’DA GÖREVİNE BAŞLADI

Giriş Tarihi: 03 Ocak 2017 - 19:25

Son Güncelleme: 03 Ocak 2017 - 19:25

Kaymakam Hakan Kafkas’ın kendi isteği ile Mardin’in Derik ilçesine atanması ile boşalan Torul Kaymakamlığı’na atanan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hemşehrisi Kaymakam Mustafa Karali, 2 Ocak 2017 tarihinde görevine başladı.

Mustafa Karali kimdir?

Kaymakam Mustafa Karaali; 1991 yılında Rize ilinin Güneysu ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Rize de tamamladı. 2009 yılında başlamış olduğu İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Halen Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Tezli Yüksek Lisans programında eğitimini sürdürmektedir.

2015 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 104. Dönem Rize Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine iktisap etti.

Rize Valiliğinde İlk stajını tamamladıktan sonra Rize’nin Pazar ve Trabzon’un Sürmene ilçesinde refakat stajını icra etti. Daha sonra Sinop ili Türkeli ve Ayancık ilçeleri ile Trabzon ili Düzköy ilçesinde Kaymakam vekilliği yapmış olup, 2 Ocak 2017’de Torul ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Karali, fizyoterapist Elif Karali ile evlidir.

 

image_print

HABERLER