AK PARTİ GENEL MERKEZİ, GÜMÜŞHANE’DE YATIRIMLARIN VE EKONOMİNİN NABZINI TUTTU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK PARTİ GENEL MERKEZİ, GÜMÜŞHANE’DE YATIRIMLARIN VE EKONOMİNİN NABZINI TUTTU

Giriş Tarihi: 19 Aralık 2017 - 19:05

Son Güncelleme: 19 Aralık 2017 - 19:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca 81 ilin yatırım ve ekonomilerinin  nabzı tutuluyor.

“Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu” başlığı altındaki çalışmanın Gümüşhane ayağı 19 Aralık 2017 Salı günü yapıldı.

23.Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili ve AK Parti Genel Merkezi Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman yönetiminde Gümüşhane Belediyesi lokalinde yapılan ve iki oturum halinde düzenlenen toplantılarda moderatörlüğü Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerinden Doç.Dr. Alper Veli Çam yaptı.

Toplantıların sabahki oturumuna AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin Köse, AK Parti teşkilat mensupları, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Sebahattin Uçar, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Öğleden sonraki toplantıya ise yine AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Gümüşhane Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Sebahattin Uçar, Gümüşhane merkez ilçede bulunan bazı sendika ve STKların başkan ve üyeleri, oda başkan ve üyeleri, esnaf ve sanatkar temsilcileri, sanayici ve iş adamları katıldı.

Gümüşhane ilindeki mevcut ve gelecekteki yatırım ve projelerle ilgili görüşlerin belirlenmesi amaçlı yapılan toplantıda katılımcılara 5 soru yöneltilerek yazılı cevapları alındı. İsimsiz olarak yapılan çalışmalar, halkla yapılacak anketlerden çıkacak sonuçlarla birlikte değerlendirilip bir sonuç raporu hazırlanacak ve bu rapor AK Parti Genel merkezine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.

Toplantıda ayrıca katılımcılar Gümüşhane ekonomisi üzerine tespit, görüş ve önerilerini açıkladılar.

Gümüşhane ile ilgili katılımcılara sorulan sorular:

1-Hükümetin son 15 yılda şehrinizde gerçekleştirdiği ve sizi en çok memnun eden yatırımı veya projesi ne oldu?

2-Şu anda şehrinizde devam eden ve hızlanması gerektiğini düşündüğünüz en önemli yatırım veya proje hangisidir?

3-Önümüzdeki dönemde şehrinizde başlanmasını beklediğiniz en önemli yatırım veya proje hangisidir?

4-Şehrinizin ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleşmesinin önündeki en önemli engeller nelerdir?

5-Şehrinizin önümüzdeki 10 yıllık sürede  hangi proje veya projelerle cazibe merkezi haline gelmesini ya da öne çıkmasını istersiniz?

 

image_print

HABERLER