AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE: “REFERANDUMDA TÜRKİYE DERECESİ YAPACAĞIZ” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE: “REFERANDUMDA TÜRKİYE DERECESİ YAPACAĞIZ”

Giriş Tarihi: 07 Şubat 2017 - 23:27

Son Güncelleme: 07 Şubat 2017 - 23:27

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, 7 Ocak 2017 Salı günü Gümüşhane basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Tarihi Özdenoğlu konağında yapılan kahvaltılı sohbete AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Adil Bayraktar, Teşkilat Başkanı Mikdat Uçan, Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı Murat Araz, Tanıtım ve Medya Başkanı Kadir Çavuşoğlu, Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kadir Altıntaş Gümüşhane basını temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında ülke ve Gümüşhane gündemi üzerine basınla sohbet amaçlı bir toplantı düzenlediklerini söyleyen Başkan Av. Celalettin Köse konuşmasına şöyle devam etti:

“ -Ülkemizin de Gümüşhane’nin de ana gündemi artık ‘Anayasa Değişiklik Paketi’ne ait referandumdur. TBMM’si tarafından kabul edilen anayasa değişiklik paketinin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanmasının ardında Genel Merkezimizce verilecek startla birlikte biz de halk oylaması çalışmalarımıza sahada fiilen başlamış olacağız.”

“-Anayasa değişikliği ile getirilen “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ülkemizin menfaatine olacak bir sistemdir. Ülkemizin rejimi bellidir. Rejimimiz Cumhuriyettir. Cumhuriyet Rejimine biz ülke olarak 1923 Yılında EVET dedik. O gün de, bugün de, yarında Cumhuriyettir. Anayasa değişikliği ile getirilen sadece bir sistemdir. Bu konuyu halkımıza anlatacağız. Bu konuda her türlü hazırlığımızı yaptık. Yürütmedeki çift başlılık ortadan kalkacak, işler daha hızlı yürüyecektir. Hızlı giden bir dünyada hızla giden bir Türkiye olacaktır. Yeni anayasa değişikliği ile FETÖ gibi şer yapılanmaların hukuk sistemimize girmeleri de önlenmiş olacaktır.”

“-Yeni Anayasa hazırlık sürecinde AK Parti’ye destek olan MHP lideri Sayın Devlet Bahçeliye ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum.”

“-Anayasa değişliği halk oylamasında Gümüşhane olarak Türkiye derecesi yapmak istiyoruz. Ve bu derecemizle de Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk ziyaret edeceği il olmak istiyoruz. Bu derecemizle Türkiye’nin il üçü içine gireceğimizi tahmin ediyorum. Çalışmalarımızı bu hedefe göre planlıyoruz.”

Kahvaltılı toplantı daha sonra basın mensupları ile sohbetle devam etti.

image_print

HABERLER