AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ORHAN’DAN 8 MART MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ORHAN’DAN 8 MART MESAJI

Giriş Tarihi: 07 Mart 2017 - 21:00

Son Güncelleme: 07 Mart 2017 - 21:00

AK Parti Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye K. Orhan 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 Mart’ın tüm dünyada, kadınların, daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını söyleyen Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kadınların toplumda layık olduğu saygınlığı kazanması, sorunlarının ve haklarının gündeme getirilerek olumlu sonuçlar elde edilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Orhan açıklamasında; “Kadınlarımız, AK Parti ile birlikte kültürel birlikteliğin vermiş olduğu kazanımlarla hak ettiği yerini almış, bu başarısını gün geçtikçe de arttırarak devam ettirmiştir. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarda bulunduğu bir gerçektir. Ev ve iş yaşantısında büyük başarılara imza atan kadınlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de isteklerini dile getirdikleri, birlik ve dayanışma günü olarak kutlamaları en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ak Parti teşkilatlarında görev yapan kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER