AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE, BÜTÜN VATANDAŞLARI BAŞBAKAN YILDIRIM’IN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

*Başbakan Binali Yıldırım; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği ve şehrin yıllardır hayali olan Gümüşhane-Bayburt Havalimanının temelini atmak üzere 13 Haziran Çarşamba günü Gümüşhane’ye geliyor.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Başbakan Binali Yıldırım’ın Gümüşhane’de yapacağı mitinge vatandaşları davet etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Gümüşhane’ye gelerek miting düzenleyecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın programına tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

Yarın saat 14.30’da Atatürk caddesinde Gümüşhanelilerle buluşacak Başbakan Binali Yıldırım için vatandaşları Türk bayraklarıyla mitinge beklediklerini vurgulayan Köse: “Başbakanımız Binali Yıldırım Gümüşhane mitinginin ardından saat 16.30’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt ve Gümüşhane ziyaretlerinde müjdesini verdiği Köse ilçesine bağlı Salyazı köyünde 306 milyon 660 bin liraya mal olacak olan havalimanın temel atma törenine katılacak. Bizlerde Başbakanımızı şehrimize yakışır, coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizi mitingimize ve havalimanının temel atma törenine davet ediyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini dile getiren Köse: “Gümüşhane AK Parti ailesi 26 Mayıs Cuma günü başlattığımız seçim kampanyası sürecimiz büyük bir olgunlukla devam ediyor. Biz milletvekillerimizle birlikte Gümüşhane’de çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamaya özen gösteriyoruz. AK partinin bugüne kadar yönetim kademelerinde bulunmuş bizden önceki teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, mahalle temsilcilerimiz, köy temsilcilerimizle beraberlik ve kardeşlik hukuku içesinde milletvekillerimize ve cumhurbaşkanımıza 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde rekor seviyede destek vermek için çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti kadrolarıyla topyekün sahada seçim çalışması yürüttüklerine dikkati çeken Köse, “İnşallah 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler Gümüşhane’de AK Parti’nin zirve yaptığı seçimler olacaktır. Biz bunu sahada hemşehrilerimizin teveccühleriyle gözlemliyoruz. Milletvekillerimize ve sayın cumhurbaşkanımıza çok büyük bir teveccüh var. Bu bizi memnun etmekte. Biz seçim gününe kadar aralıksız bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. 24 Haziran’da da sandıklara sahip çıkarak, zafere erişeceğiz.  Seçimlerin ülkemize, milletimize ve Gümüşhanemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.