Başbakan Yardımcımız Fikri Işık Köse’de Vatandaşlarımızla Buluştu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başbakan Yardımcımız Fikri Işık Köse’de Vatandaşlarımızla Buluştu

Giriş Tarihi: 29 Temmuz 2017 - 23:59

Son Güncelleme: 29 Temmuz 2017 - 23:59

8. Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali’nin ve Şiran Belediye Hizmet Binası’nın açılışı ile yeni otogar, oto galeri dükkanları ve konaklama evinin temel atma törenine katılmak üzere29 Temmuz 2017 Cumartesi günü Gümüşhane’ye gelen Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Şiran programının ardından Köse ilçemize geçerek, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İlçe merkezinde bir çayevinin önünde vatandaşlarımızla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinleyen Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, “Hepimiz istiyoruz ki Kösemiz, Gümüşhanemiz, ülkemiz daha da gelişsin. Çok önemli yatırımlar yapıp büyük adımlar attık. Bundan 5-10 sene önce ‘Salyazı Havaalanı yapılacak?’ denseydi, ‘Buraya havaalanı mı yapılır’ denirdi. Şimdi Sayın Başbakanımız, Yüksek Planlama Kurulu kararını imzaladı, yatırım programına da girdi. İnşallah yılbaşından önce de havaalanının ihalesi yapılacak bir aksilik olmazsa.  Akıllı planlamayla sadece Köse’nin, Bayburt’un, Gümüşhane’nin kullanacağı değil, zaman zaman Erzincan’ın, Trabzon’un, hatta Erzurum’un bile kullanacağı bir havaalanı olur. Bunlar bir süre önce hayal bile edilemeyen hizmetlerdi. Şimdi Köse’ye doğalgazı konuşuyoruz. İnşallah bir şekilde gelecek.” dedi.

Halkın verdiği desteğin sağladığı istikrarın halka hizmet olarak dönüşü olduğunu kaydeden Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, “Yani 15 sene önce ülkede en acil sorunlar bile çözülemezken bugün Allah’a hamdolsun ülkenin her bir köşesi sürekli hizmet alıyor. Bunlar istikrarın getirdiği ekonomik gücün size hizmet olarak dönüşünden başka bir şey değil. Bu istikrarı sizler sağladınız. Gümüşhane halkı çok kadirşinas.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a, üzerinde ‘Kahramanım vatan sana minnettardır’ yazan, 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir’in tablosu hediye edildi.

Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık’a Köse ilçemizi ziyaretinde Gümüşhane Valimiz Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları eşlik etti.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER