BAŞBAKAN YILDIRIM GÜMÜŞHANE’DE YENİ HAVAALANININ TEMELİNİ ATACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım Havaalanı temel atma törenine katılım ve miting  için Gümüşhane’ye geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakan’ı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Gümüşhane-Bayburt Havaalanının temel atma törenine katılmak ve Miting yapmak üzere Gümüşhane’ye geliyor.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse: “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı Bağrımıza Basacağız” diyerek Başbakanın gelişini duyurdu.

Köse’nin yaptığı açıklama şu şekilde; “13 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de Atatürk Caddesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımı ile  yapacağımız mitingin ardından Salyazı’da  Gümüşhane-Bayburt Havaalanı’nın temel atma törenini gerçekleştireceğiz. AK Parti teşkilatları ve Gümüşhaneli hemşehrileri olarak Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı hep birlikte kucaklayacağız. Anadolu’nun ve coğrafyamızın yiğit evladını bağrımıza basacağız. Allah’ın izniyle hep birlikte 13 Haziran günü Gümüşhane-Bayburt Havaalanının da temelini atacağız. Daha önceki açıklamalarımda da ifade ettiğim gibi Havaalanı Gümüşhane için vizyon bir projedir. Allah’ın izniyle bu projemizi hayata geçiriyoruz. Havaalanı projemizin hayata geçmesinde çok büyük emekleri olan başta Gümüşhane Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş olmak üzere, destek olan Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri IŞIK ve Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL nezdinde bütün bakanlarımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekillerimizin seçim vaatleri arasında yer alan havaalanı projesini hayal satmak olarak nitelendiren bazı güruhlar vardı. Bu çok vahim bir durumdur çünkü Ak Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını onlar hayal dahi edemezler. 1 Kasım seçimleri öncesinde havaalanı yapılmasını hayalcilik olarak nitelendirenlerin değerlendirmesini de kamuoyumuzun taktirlerine bırakıyorum. 13 Haziranda yapacağımız miting ve temel atma törenimize bütün hemşerilerimizi davet ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”