BAŞKAN AKÇAY’DAN GÜMÜŞHANELİ FIRINCILARA RAMAZAN PİDESİ TEŞEKKÜRÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN AKÇAY’DAN GÜMÜŞHANELİ FIRINCILARA RAMAZAN PİDESİ TEŞEKKÜRÜ

Giriş Tarihi: 14 Mayıs 2018 - 10:35

Son Güncelleme: 14 Mayıs 2018 - 10:45

*Gümüşhane’de 500 gram sade pide 3 TL’ den,

 *Susamlı yumurtalı pide 4 TL’ den,

*600 gram sade pide 4 TL’den

*Yumurtalı susamlı pide 5 TL’den

*400 gram lavaş 2,50 TL’den satılacak

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane Fırıncılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Zengin’in  maliyetlerin artmış olmasına  rağmen ramazan  ayında pideye zam yapılmayacağı konusunda yaptığı  açıklamayı değerlendirerek  Gümüşhaneli fırıncılara göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti.

Gümüşhaneli fırıncılar ile yapılan istişareler sonucunda, hammadde maliyetlerinin artmasına rağmen  bu ramazanda  da yine pide fiyatlarına zam yapılmayacağını belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay: “Gümüşhane  ülke genelinde en ucuz, en güzel ekmek ve pidenin yapılarak satıldığı illerden bir tanesidir. Birinci temel  gıda maddelerimizden biri olan ekmek ve pideye  zam yapılmayacağı konusunda fırıncılarımızın tüketici lehine gösterdikleri hassasiyet ve fedakarlıkları için başta dernek başkanımız Halit Zengin’e ve bütün fırın işlete sahiplerimize çok teşekkür ediyorum. Gümüşhane ekmeği olarak tescillenen ekmeğimizin ve pidemizin  ülke genelinde  marka olmasında  ve ilimizin tanıtımına verdiği katkılarda tabi ki esas emek fırıncılarımızındır. Kaliteden ödün vermeden bizlere hizmet veren tüm fırıncılarımızın bu hassas hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.

image_print

HABERLER