BAŞKAN ÇİMEN: “CUMHURBAŞKANIMIZA VE AK PARTİ’YE ENGÜÇLÜ DESTEĞİ GÜMÜŞHANE VERECEKTİR”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 1 Haziran 2018 Cuma günü düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran seçimlerine değinerek şunları söyledi:

“24 Haziran Türkiye’nin aydınlık yarınlarının açılacağı gün olacak. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle bu seçimde de milletimiz ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozacaktır. Gümüşhane olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize en güçlü desteği verdik ve bu seçimde de vereceğiz. 24 Haziran’da yeniden milli irade tecelli edecek. 24 Haziran’da yapılacak seçim milletimiz için ülkemiz için hayırlı olsun. Bu hizmetlerin Gümüşhane’ye gelmesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, ilimizin evladı Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a, Bakanlarımıza ve ilimizin değerli milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile önceki dönemlerde emeği geçen tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum”

Başkan Çimen basın toplantısında TOKİ tarafından yapılan Gümüşhane merkez ilçede yapılan 528 konutun son değişiklikle 534 sayısına ulaştığını belirterek konut kuralarının kısa süre içerisinde çekileceğini ve konutların 2018 yılı içinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.