CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Giriş Tarihi: 06 Ocak 2017 - 23:05

Son Güncelleme: 06 Ocak 2017 - 23:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 06.01.2017 Cuma akşamı Şanlıurfa Valiliği tarafından Nevali Otel’de düzenlen sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderlerinin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ederek şunları söyledi:

“Unutmayın, zaferin anahtarı sabırdır, sebat etmektir. Artık birkaç terör eylemiyle, birkaç manşetle hizaya sokulan bir Türkiye yok, o iş bitti. O geride kaldı, tarih oldu. Hamdolsun bugün hükümetine, devletine güvenen bir millet var, aleyhte propagandalar yapıldığı halde –huzurunuzda ben doğrusu- muhalefette Sayın Bahçeli’ye, hükümetine, devletine sahip çıkarken vakur duruşu sebebiyle de teşekkür ediyorum.”

Konuşmasında vatan hainlerinin güvenlik güçlerine haber verilmesini de isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda da şunları söyledi:

Bazı kişilerin olay karşısındaki tavrını teröristin kimliğine ve ideolojisine bakarak belirlediğini söyleyen Erdoğan, “Babamızın oğlu olsa eğer vatan haini ise bunu bizim hemen duyurmamız lazım, bildirmemiz lazım.”

 

 

image_print

HABERLER