CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜMÜŞHANE ŞEHİR GEÇİŞİNİ CUMA GÜNÜ HİZMETE AÇACAK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜMÜŞHANE ŞEHİR GEÇİŞİNİ CUMA GÜNÜ HİZMETE AÇACAK

Giriş Tarihi: 08 Ağustos 2018 - 11:49

Son Güncelleme: 08 Ağustos 2018 - 11:49

10 Ağustos 2018 Cuma günü Gümüşhane’yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti kapsamında Gümüşhane’de kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen toplam maliyeti 1 milyar 370 milyon liralık tesislerin açılışı gerçekleştirilecek.

Gümüşhane’de yayın yapan Gümüşkoza gazetesine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gümüşhane ziyareti öncesi değerlendirmeler yapan yapan Vali Okay Memiş, hizmete açılacak çevre yolu şehir geçişi ile ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:  “Sayın Cumhurbaşkanımız Cuma günü ilimizi onurlandıracak. Yaklaşık 11 kilometrelik yolda son haliyle incelemede bulundum. Muhteşem bir yatırım oldu. Toplam 5 dakikada Gümüşhane’nin girişinden başlayıp çıkışına ulaşıyorsunuz. Bu büyük yatırımın Cuma günü açılışı yapılacak. Açılışın ardından da vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Şunu söyleyebilirim vatandaşlarımız hayran kalacak.”

 

image_print

HABERLER