Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bediüzzaman Hazretleri’nin Talebelerine Özel İlgi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bediüzzaman Hazretleri’nin Talebelerine Özel İlgi

Giriş Tarihi: 15 Haziran 2018 - 19:34

Son Güncelleme: 15 Haziran 2018 - 19:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Haziran 2018 Perşembe günü Millî İrade Platformu tarafından İstanbul Yenikapı’da organize edilen sivil toplum kuruluşlarının iftar programına katıldı.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin iştirak ettiği iftarda Bediüzzaman Hazretleri’nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ve Mehmet Fırıncı da katıldı ve İftarlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu masada açtılar.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin iştirak ettiği iftarın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Konuşmasının sonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini “Âlemi İslam’ın birliğine, beraberliğine, ardarda gelecek zaferlerine vesile olmasını diliyorum. Mevlam yolumuzu, bahtımızı açık etsin” diyerek tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programında kanaat önderleri ile tek tek tokalaştı ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı masada iftra açtıkları Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin talebeleri Hüsnü Bayramoğlu ve Mehmet Fırıncı ile de de özel olarak ilgilendi ve bayramlarını tebrik etti.

image_print

HABERLER