DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NDAN MİLLİ ÜRÜN ÇAĞRISI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NDAN MİLLİ ÜRÜN ÇAĞRISI

Giriş Tarihi: 14 Ağustos 2018 - 23:08

Son Güncelleme: 14 Ağustos 2018 - 23:08

BASIN AÇIKLAMASI

14 AĞUSTOS 2018 SALI

Ülkemize yönelik yürütülen ekonomik saldırılardan dolayı bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanlığı “Milli ürünleri tercih edelim” çağrısında bulundu.

İstiklal ve istikbalimiz adına büyük bir mücadele verdiğimiz bu günler maddî ve manevî açıdan kenetlenme ve fedakârlık zamanlarıdır.

Biliyoruz ki devletimiz, mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığımız bütün görevlileri ve mensupları ile milli paramızı kullanmak, lüks ve israftan kaçınmak ve milli ürünleri tercih etmek başta olmak üzere her türlü fedakârlık ve sorumluluk konusunda milletimize rehberlik etmeye devam edecektir.

Tarihten beri nice zorlukları birlik ve beraberlik ruhu ile aşmış aziz milletimiz, sistematik şekilde maruz kaldığı bu çok boyutlu saldırıların da üstesinden gelecek ve Allah’ın yardımı ile bu onurlu mücadelesinden galip çıkacaktır.

Tarih şahittir ki Allah, dinine yardım edenlere yardım edecek, mazlumların hamilerine tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkaracaktır.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

image_print

HABERLER