Engelliler Haftasında, Coşkun Tuncer’den Mesaj Var - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Engelliler Haftasında, Coşkun Tuncer’den Mesaj Var

Giriş Tarihi: 10 Mayıs 2017 - 16:28

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2017 - 16:28

Memur – Sen Gümüşhane Engelli Komisyonu Başkanı Coşun Tuncer’in Engelliler Haftası mesajı:

“Engelliler Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında, Birleşmiş Miller’e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel bir Farkındalık Haftasıdır.

Her söylemimizde belirttiğimiz gibi, Memur Sen Gümüşhane Engelli Komisyonu olarak amacımız sadece çalışan ve üyemiz olan engellilerin haklarını savunmak değil bütün engellilerin haklarının savunucusu ve takipçisi olmak, yeni kazanımlar elde etmek için koşturmaktır.

Komisyon olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız ve üyelerimizle birlikte mücadelemiz, yasalarca güvence altına alınan haklarımızdan sonuna kadar yararlanmak, uygulanması konusunda ise her platformda gür bir sesle haykırarak, bu farkındalık haftasında Yetkili ve Etkin Sendikacılık anlayışına sahip Memur-Sen’in vizyonuna layık bir biçimde farklılığımızı ve farkındalığımızı ortaya koymaktır.

Bizler engelliler olarak özellikle de kurum yöneticilerimizden talebimiz, gerek Engelliler Haftası’nda gerekse de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde sadece hatırlanmak değil, başta sağlık ve eğitim kurumları olmak üzere kurumların kilit noktalarında özveriyle görevlerini icra eden arkadaşlarımızın gerektiği şekilde onure ve motive edilmesidir.

Unutulmamalıdır ki, hiç kimsenin bir gün engelli olmayacağının garantisi yoktur.

Bu temennilerle, bütün engellilerin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bu haftanın engellilerin önündeki engellerin kalkmasına, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye olmamıza ve engelsiz yarınlar hedefine ulaşmamıza  vesile olmasını diliyorum.”

Coşkun TUNCER

Memur Sen

Gümüşhane Engelli Komisyonu Başkanı

 

image_print

HABERLER