ERDOĞAN’A KURULAN TUZAKLAR VE ANADOLU KALKANI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ERDOĞAN’A KURULAN TUZAKLAR VE ANADOLU KALKANI

Giriş Tarihi: 03 Aralık 2017 - 23:36

Son Güncelleme: 03 Aralık 2017 - 23:36

Kurulan tuzakların adı ne olursa olsun ister “Reza Zarrab”, “İster Man adası”, ister başka bir şey hiç fark etmez…

Bu millet; Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın ve ailesinin şahsında  dünya zalimlerinin Türkiye’ye kurmak istedikleri tuzakları çok iyi biliyor.

Onun için; bugün Sayın Erdoğan’a güvenmek, onu savunmak, ona tam destek vermek Türkiye’yi sevmek ve savunmakla eş değerdir.

İftiralarla, kumpaslarla kimse boşuna uğraşmasın… Bu millet, Sayın Erdoğan’a bugün  her zamankinden daha çok destek veriyor, ona her zamankinden daha çok güveniyor.

Eskiden beri biz Müslümalar için hep “Müslümanlar saf olur” sözleri söylene gelmiştir…

Bütün dünya bilmeli ki özellikle Anadolu Müslümanları artık saflığı bıraktı…

Biz Müslümanlar da artık kurnazlık yapıyoruz… Nasıl mı?…  Bu zalimler, Sayın Erdoğan ve ailesinden ne istiyor? Diye sorguluyor ve araştırıyoruz…

Artık her önümüze konulan kağıda, saf saf “Demek böyle imiş ha!…” deyip inanmıyoruz. Dünyada oynanan oyunları görüyor ve biliyoruz.

Bu ülke için, bu din için, bu millet için, bu ümmet için gecesini gündüzüne katarak çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı kimseye yem etmeyeceğiz.

Zalimlerin iftira ve karalamalarına muhafazakar Anadolu insanı kanmıyor. Bunları duyan Anadolu insanı oyunun büyüklüğünü görüp, Yüce Yaratan’a sığınıp, meded istiyor.

Sayın Erdoğan üzerine oynanan  oyun, 80 milyon Türk vatandaşının üzerine oynanan oyundur.

Batılı zalimlerinin  Erdoğan’a yaptıkları iftira, karalama ve düşmanlık bugüne kadar hiç bir kimseye yapılmamıştır.

Halbuki; O avrupa ve Amerika zalimleri bilmiyorlar ki; eğer Avrupa’nın, Amerika’nın, ve dünyanın  zalimleri  içimizden bir kişiye, içimizden bir lidere  kötü diyorlarsa o bizim için en iyisidir, en hayırlısıdır.

Buna delil mi istersiniz?

Cennet mekan Sultan Abdulhamit Han’ın formulü bizim için her zaman geçerlidir.

Sultan Abdulhmit Han; yabancı elçileri toplayıp, “Bir liman yapmak istiyorum, nereye yapsak iyi olur?” diye elçilere sorduğunda, Osmanlı’ya düşman olan devletlerin elçileri nereye yapılmasını teklif ediyorlarsa, Sultan Abdülhamit Han; tam onların tavsiyelerinin tersi bir yere o limanı yaptırırmış. Paşaları bunun sebebini sorduğunda da “düşman bizim için hayırlı olanı ister mi? Onların isteklerinin tam tersi bizim için hayırlıdır” Dermiş.

Formül bu kadar basit. Bugün dünya zalimleri Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bu kadar şiddetle ve hırsla saldırıyorsa, başka delil aramaya gerek yok. Sayın Erdoğan bu millet için en hayırlı liderdir. İşte o kadar…

Amerika’nın ve Avrupa’nın  bütün matbaaları Erdoğan aleyhinde belge basmak için kullanılsa da, değil bir, değil on, binlerce klasör belge de ortaya konulsa hiç fark etmez. Bütün bu tuzaklar bizim Erdoğan’a olan güvenimizi ve sevgimizi daha da artıracaktır.

Yedi düvel şunu iyi bilsin ki; Anadolu’nun “DUA KALKANI” her zaman Cumhurbaşkanımız Erdoğan’la beraberdir.

Güzel günler dileğiyle.

 

image_print

HABERLER