FETÖ’ye Karşı Sosyal Medyada ‘MEYDANLARI’ Boş Bırakmayalım - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

FETÖ’ye Karşı Sosyal Medyada ‘MEYDANLARI’ Boş Bırakmayalım

Giriş Tarihi: 25 Eylül 2016 - 15:35

Son Güncelleme: 06 Ekim 2016 - 19:01

FETÖ’nün 15 Temmuz günü ilk kalkışmasını haber veren Emekli Albay Hasan Atilla Uğur,  25 Eylül 2016 tarihinde Yeni Şafak Gazetesi’ndeki  yazısında 2. darbe uyarısında bulundu. Uğur, bundan sonra olabilecekler için daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Cumhuriyet tarihinin en önemli kanlı işgal ve darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi  milletimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’dan aldığı bir işaretle canı pahasına meydanlara ve sokaklara inerek bu darbe girişimini engellemiştir.

Sosyal medya’nın;  15 Temmuz gecesi darbenin önlenmesinde çok büyük rolü olmuştur. 15 Temmuz gecesi pek çok Gümüşhaneli vatansever arkadaşımız gibi, biz de hemen ilk saatlerde sosyal medya hesaplarımızdan darbeye karşı tüm Gümüşhanelilerin sokaklara  ve meydanlara inip darbeye karşı çıkılması mesajını verdik ve hemen meydana indik.

Bugün de “Sosyal Medya” hesaplarından gerek FETÖ,  gerekse  PKK başta olmak üzere bütün şer güçlere karşı gerekli  mücadele yapılmalıdır. Yani “sosyal medya meydanlarının” boş bırakılmaması çok önemlidir.

Her an tedbirli olmalıyız, tetikte olmalıyız diyen Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın bu sözleri boşuna değildir. O halde;  bizim yapmamız gereken öncelikli iş olarak “Sosyal Medyayı” yani sanal ortamlarda ‘meydanları ve sokakları’ asla boş bırakmamalıyız. Her an uyanık olmalıyız. Çünkü düşmanın nereden ve nasıl saldıracağını kestirmemiz çok zor.

Vatanımızın, Milletimizin, Seçilmiş Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu 24 saat boyunca dost ve düşmana bıkmadan usanmadan göstermeliyiz.

Eskiden düşman top ve tüfekle saldırırdı, şimdi ise bu böyle değil. Kurt gövdenin içinde olunca düşmanın hangi silahla saldıracağını ve hangi kılık ve kıyafetle saldıracağını kestirmek zor.

Asırlardır İslamiyet’in bayraktarlığını ve önderliğini yapan bu asil milletimize karşı her türlü oyunlar planlanmaktadır. Bizi içten esir almak için Hain FETÖ gibi daha başka işbirlikçiler de çıkabilir. Bizim de bu kirli planlara karşı uyanık olup bu oyunları ebediyen bozmamız gerekir.

“Sosyal Medya” günümüzün en önemli silahıdır. Şer güçler Mit Krizi, Gezi Olayları ve 17/25 Aralık gibi hain planların her zaman fitilini sosyal medya üzerinden ateşlemek istediyseler. Bundan sonrada bu minval üzere devam edeceklerdir.  Bu bakımdan uyanık olunmalıdır.

15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında vatansever gençler Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin yanında yer alıp, Sosyal medya üzerinden hainlere gerekli dersi verdiler. Ama iş bitmedi. Bu çalışmaların rehavete düşmeden devam ettirilmesi gerekir.

Unutmamak gerekir ki bizim başka vatanımız yok.

Zalimler için yaşasın Cehennem.

 15 Temmuz 2016 darbe gecesi ilk  saatlerde twitter ve facebook mesajlarımızdan iki örnek.

1 2

image_print

HABERLER