GÜMÜŞHANE AK PARTİ’DEN YAŞLILARA ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE AK PARTİ’DEN YAŞLILARA ZİYARET

Giriş Tarihi: 02 Ekim 2017 - 16:19

Son Güncelleme: 02 Ekim 2017 - 16:19

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle oluşturdukları bir heyetle yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan vekili Adil Bayraktar, Belediye Başkan vekili ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Tanguroğlu’ndan oluşan heyet 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü programı çerçevesinde ilimizde ticaret hayatına devam eden 70 yaş üstü esnafları ziyaret etti.

AK parti heyeti Gümüşhane il merkezinde esnaflık yapan İhsan Yurttaş, Özcan Bayraktar, Basri Ilgaz, Osman Dereli ve Alişan Ergin’i ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Tanguroğlu şunları söyledi: “AK Parti heyeti olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü hasebi ile ilimizde esnaflık yapan 70 yaş üstü hemşerilerimizi ziyaret ettik. Hasbıhal edip dertlerini dinledik. Ziyaret ettiğimiz isimler şehrimiz için çok önemli değerler. Bütün vatandaşlarımızın ve esnafımızın bunun bilincinde olduğundan şüphemiz yok. Başta anne ve babalarımız olmak üzere bütün yaşlılarımız bu değeri fazlası ile hak etmekte.”

 

image_print

HABERLER