GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’DEN 4 SORUMUZA 4 CEVAP - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’DEN 4 SORUMUZA 4 CEVAP

Giriş Tarihi: 24 Nisan 2017 - 21:10

Son Güncelleme: 24 Nisan 2017 - 21:10

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen 24 Nisan 2017 Pazartesi günü Gümüşhane Basını ile bir sohbet toplantısı yaptı.

Tarihi Özdenoğlu Konağı’nda yapılan toplantıda Başkan Çimen, belediye başkanlığının üç yılını, yaptıkları çalışmaları kısaca özetledikten sonra, toplantının sohbet ve soru-cevap tarzında geçmesini istedi.

Gazeteciler, Başkan Çimen’e çeşitli sorular yöneltiler.

Başkan Çimen’e, biz de   www.gumushanedenhaber.com internet haber sitesi olarak dört soru yönelttik.

Bu dört sorumuz ve Başkan Çimen’in bu sorulara verdiği cevaplar şöyledir:

1.SORU: YENİ OTOGAR İLE İLGİLİ HALK OYLAMASI NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

BAŞKAN ÇİMEN: Yeni otogarın yeriyle ilgili araştırma çalışmaları devam ediyor.  3-4 noktada otogar olabilecek yerler var. Bunu halkoylamasıyla vatandaşımıza sorabiliriz. Bunların 3 boyutlu projelerini sunup değerlendirmeye tutup STK’larla ve basınla istişare edip otogarımızı şehrin en güzel noktasına koyacağız. Belirlediğimiz 3-4 noktayı da sinevizyon şekilde yapacağız veya maketlerle yapacağız. Vatandaşımız görmeden olumsuz karşılıyor. En kısa zamanda gerçeğini yansıtacak çalışmayla vatandaşlarımıza soracağız.”

2.SORU: AKÇAKALE KÖYÜNÜN MAHALLEYE DÖNÜŞMESİ NE ZAMAN OLACAK?

BAŞKAN ÇİMEN: Orada küçük bir pürüz var. Onu çözüp birinci önceliğimiz Akçakale köyünü mahalle yapacağız. Önümüzdeki günlerde referandum yapılacak. Tahminim bir ay içerisinde o sorunu çözüp referandum günü alacağız”

3.SORU: BELEDİYE ŞİRKETİNİN BAŞINDA KİM VAR?

BAŞKAN ÇİMEN: Belediyemiz tarafından kurulan şirketin kurucu genel müdürü Yusuf Erdem. Yönetim kurulu daha sonra belirlenecek.

4.SORU: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL, AHMED ZİYAÜDDİN GÜMÜŞHANEVÎ HAZRETLERİ İLE İLGİLİ OLARAK ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ OLAN 13 MAYIS’TA ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Mİ?

BAŞKAN ÇİMEN: Bu yıl Mayıs ayı içinde Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevî Hazretleri ile ilgili Belediyeniz tarafından anma programı düzenlenecek.

 

image_print

HABERLER