GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2017 - 11:36

Son Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 11:37

Gümüşhane Belediyesi asfaltlama çalışmalarını başlattı. İlk olarak Tanjant yolunda başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ercan Çimen, asfalt çalışması sonrası Tanjant yolunun standardının yükseldiğini kaydetti.

Başkan Çimen, alt yapısını tamamladıkları bölgelerde asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, “Bu yol ağı şehrimizin en yoğun kullanılan yol ağlarından biri. Ancak yolumuz ihtiyaca cevap vermez duruma gelmişti. Tanjant yolu olarak bilinen bu yolda başlatmış olduğumuz asfalt çalışmalarımız sonrası bu yolun standardını yükselttik. Belediye olarak alt yapısını tamamladığımız bölgelerde ve acil yapılması gereken alanlarda asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü – 19.07.2017)

image_print

HABERLER