GÜMÜŞHANE BİLİM SANAT MERKEZİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BİLİM SANAT MERKEZİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Giriş Tarihi: 23 Mayıs 2018 - 15:19

Son Güncelleme: 23 Mayıs 2018 - 15:19

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Bilim Sanat Merkezi 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Final Yarışması’nda Tarih alanında TÜBİTAK Türkiye İkincisi ve 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Final Yarışması’nda TÜBİTAK Teşvik Ödülü kazanarak Gümüşhane’ye gurur yaşatan öğretmen ve öğrencileri makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Gümüşhane’ye bu gururu yaşatan öğrenciler; proje hazırlık sürecinde edindikleri tecrübelerden bahsederek ödül töreninde yaşadıkları heyecan hakkında Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan’a bilgi verdiler.

Bilindiği gibi 2018 yılı yarışmalarında Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Filiz Köksal gözetiminde öğrenciler Mustafa Aybars Tuğlu ile Ravza Tuana Nur Aslan “İl’im İl’im Zilli Kilim” adlı proje ile TÜBİTAK Türkiye İkincilik ödülünü almıştı.

Ayrıca yine 2018 yılı yarışmalarında Bilim ve Sanat Merkezi Fen ve Teknoloji Öğretmeni Işıl Balki gözetiminde öğrenciler Eren İskender ile Yaren Gürer “Bitki Büyümesinde Organik Taşın Etkisi” adlı proje ile Biyoloji alanında Türkiye Finallerinde TÜBİTAK Teşvik Ödülü almıştı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, okul müdürü Vahdettin Eroğlu, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

 

image_print

HABERLER