Gümüşhane Genç Memur Sen’den Ödül Töreni - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Genç Memur Sen’den Ödül Töreni

Giriş Tarihi: 13 Mayıs 2018 - 19:11

Son Güncelleme: 13 Mayıs 2018 - 19:11

Genç Memur Sen Gümüşhane Şubesince düzenlenen ve dokuz ortaöğretim kurumundan öğrencilerin katıldığı “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi”nin  ödül  töreni,  Gümüşhane Üniversitesi Kongre merkezinde gerçekleştirildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Sağlık’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen törende umutlarının genç nesiller olduğunu dile getiren Genç Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Sultan Akyazı bir konuşma yaparak projeyi değerlendirip, projeye katkı sunanlara teşekkür etti.

“Bir Bilenle Bilge Nesil” proje koordinatörü Genç Memur-Sen İl Başkan Vekili Önder Oğur da yaptığı konuşmada proje sürecini değerlendirdi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Sağlık da yaptığı konuşmada dindar, milli bir nesil yetiştirme idealinin yetmişli yıllardan beri çok tutulduğuna dikkat çekti.

Sağlık’ın konuşmasının ardından kompozisyon yarışmasında dereceye giren Türk Telekom Fen Lisesi’nden Emirhan Kaya, Süleyman Kaan Tuğ ve Yusuf Can Kaçır, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Nurseli Sütçü ve Öznur Güneş’e ödülleri verildi.

 

image_print

HABERLER