GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR'DAN, PERSONELİYLE ÖRNEK TOPLANTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR’DAN, PERSONELİYLE ÖRNEK TOPLANTI

Giriş Tarihi: 02 Şubat 2017 - 18:27

Son Güncelleme: 03 Şubat 2017 - 8:13

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan KAR, il merkezindeki birimlerde görevli Polis Memurlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda  iki gün süreyle düzenlenen toplantıya ekiplerde ve bürolarda görevli personel katıldı.

Toplantıda personelin görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları  sorunlarını ve önerilerini tek tek dinleyen İl Emniyet Müdürü Orhan KAR, personelin vazifesini yerine getirirken vatandaşlarımıza karşı güler yüzlü olmalarını, kendilerine nasıl davranılması gerekiyorsa vatandaşlarımıza da bu şekilde davranılması gerektiğini söyledi.  Ülkemizin içinde bulunmuş olduğu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını vurgulayan KAR, “Geçmişi şan ve şerefle dolu  Türk Polis Teşkilatının birer üyesi olan bizlerin göstereceği gayret ve özveri sayesinde aşılamayacak hiçbir zorluk bulunmamaktadır.  Fedakar bir şekilde görevlerinizi yerine getiren sizlere olan güvenim tamdır. Devletimizin vermiş olduğu yetkiyi vatandaşlarımıza karşı adaletli bir şekilde   kullanmamız gerektiği unutulmamalıdır.  Değişen suç çeşitlerine karşı personelimiz  kendini geliştirmeli, suçla mücadelenin etkin bir şekilde yapılması için projeler üretmelidir. Suç ve suçlularla mücadele ederken teknolojik imkanları daha etkin bir şekilde kullanarak kötü niyetli kişilere göz açtırmamalıyız.” diye konuştu.

Personelinin  Gümüşhane’de yapmış olduğu başarılı görevlerinden dolayı son derece memnuniyet duyduğunu belirten KAR,  “Bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu – 02.02.2017)

 

 

 

 

 

 

 

image_print

HABERLER