GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ'NDEN AMERİKAYA ŞİDDETLİ KINAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE KENT KONSEYİ’NDEN AMERİKAYA ŞİDDETLİ KINAMA

Giriş Tarihi: 07 Aralık 2017 - 10:35

Son Güncelleme: 07 Aralık 2017 - 10:35

AMERİKA’NIN KUDÜS KARARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Müslümanlar olarak en önemli kutsallarımızdan biri olan ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın da içinde yer aldığı, Peygamberler şehri mukaddes Kudüs’ü ABD’nin  İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Geçmişte olduğu gibi, bugün de Filistin halkının ve Kudüslülerin yanında olmak her dinden, her milletten, her inançtan sağduyu ve vicdan sahibi tüm insanların ortak vazifesidir.

Bu bağlamda; Gümüşhane Kent Konseyi olarak; ABD’nin Kudüs’le ilgili aldığı kararı tekrar şiddetle ve nefretle kınarken, bu konuda devletimizin aldığı ve alacağı her kararı destekliyoruz.

ABD’nin aldığı yüz karası kararın tüm Müslüman âleminde yeni bir şuur ve uyanışa vesile olmasını ve bir an önce tüm İslam âleminin Kudüs başta olmak üzere tüm İslam kutsallarına ve en önemlisi de “İslam birlik ve beraberliğine” sahip çıkmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

07.12.2017

Hasan PİR

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı

 

image_print

HABERLER