GÜMÜŞHANE LİSESİ’NDE HAMSİ ŞÖLENİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE LİSESİ’NDE HAMSİ ŞÖLENİ

Giriş Tarihi: 05 Ocak 2017 - 18:43

Son Güncelleme: 05 Ocak 2017 - 18:44

Gümüşhane’nin en eski ve köklü okullarından Gümüşhane Lisesi tarafından düzenlenen “Hamsi Şöleni” 5 Ocak 2017 Perşembe günü yapıldı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen “Hamsi Şöleni”ne, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Yusuf Erdem, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Özgür Çelebi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, İl Göç İdaresi Müdürü Ruşen Kalaycı,  Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği  Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yavuz Çakıroğlu, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Onur Yalçın, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Lisesi Eski Müdürü ve Gümüşhane KYK Şube Müdürü Mustafa Küçük, Belediye Meclis Üyesi Vedat Soner Başer, Şair ve Yazar Talat Ülker, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, okul müdürleri, Gümüşhane Lisesi mezunları, aileler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gümüşhane Lisesi Müdürü Rasim Keleş; “Hamsi Şöleni”nde amaçlarının mezunları ve öğrencileri kaynaştırmak olduğunu belirterek, şölenin gelecek yıllarda geleneksel hale getirileceğini belirtti.

image_print

HABERLER