GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Giriş Tarihi: 19 Ağustos 2018 - 10:15

Son Güncelleme: 17 Ağustos 2018 - 23:17

“Bayramlarımız, kardeşlik şuurumuzu yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bu müstesna günler manevi iklimi ile bir taraftan bizi Rabbimize yakınlaştırırken, bir taraftan da insanlığımıza mana ve derinlik katar. Hayatın akışı içerisinde unuttuğumuz değerleri bir kere daha gözden geçirmemize ve sırât-ı müstakim üzere hareket etmemize vesile olur.

Toplumsal hayatımızda önemli yeri olan; hoşgörü, sağduyu, kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma gibi yüksek manevi değerlerin en derinden hissedildiği, geleneksel değerlerimizin yaşatıldığı, kırgınlıkların unutulduğu Kurban Bayramı’nı idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının içerdiği manayı çok iyi kavramak ve hayatımıza tatbik etmek bizlerin en önemli vazifelerinden birisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramını tebrik eder; bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bütün dünyaya hâkim olmasını Cenâb-ı Allah’tan dileriz.”

Hacı Osman AKGÜL                                     Cihan PEKTAŞ

Gümüşhane Milletvekili                              Gümüşhane Milletvekili

image_print

HABERLER