GÜMÜŞHANE PESTİL VE KÖMESİ GTSO’DA MASAYA YATIRILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE PESTİL VE KÖMESİ GTSO’DA MASAYA YATIRILDI

Giriş Tarihi: 15 Kasım 2016 - 19:00

Son Güncelleme: 15 Kasım 2016 - 19:00

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Pestil-Köme Kümelenmesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı, Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül’ün de katılımlarıyla 15 Kasım 2016 Salı günü gerçekleştirildi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçük, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Topaç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme Politikaları Uygulama ve Koordinasyon Şube Müdürü Çağrı Bacak, KARDAN Grup Danışmanlık Hizmetleri Genel Müdürü Fatih Kılıç, GTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği üyeleri, Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği üyeleri ve ceviz üreticileri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından program, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme Politikaları Uygulama ve Koordinasyon Şube Müdürü Çağrı Bacak, KARDAN Grup Danışmanlık Hizmetleri Genel Müdürü Fatih Kılıç’ın kümelenmeyle ilgili sunumlarıyla devam etti.

dsc_7137

dsc_7141

dsc_7157

dsc_7160

 

 

image_print

HABERLER