GÜMÜŞHANE POLİSİ HALKA AYYILDIZLI AŞURE İKRAM ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE POLİSİ HALKA AYYILDIZLI AŞURE İKRAM ETTİ

Giriş Tarihi: 13 Ekim 2017 - 20:32

Son Güncelleme: 13 Ekim 2017 - 20:32

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı vesilesiyle 13 Ekim 2017 Cuma günü Cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikram edildi.

Fatih parkında düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Ali ARIKAN, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan ÇEVİK İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir DANIŞAN ve vatandaşlar katıldı.

Aşure ikram etkinliğinde koşuna  İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, bundan sonra geleneksel hale getirecekleri etkinliği vatandaşlarla kaynaşma ve bütünleşme adına gerçekleştirdiklerini söyledi.

Katılımdan memnun olduklarını ve pozitif sonuçlar elde etmeyi umduklarını dile getiren Karataş, “Vatandaşla emniyet teşkilatının kaynaşmasına vesile olsun diye böyle bir faaliyetin içerisine girdik. Vatandaşımıza tatlı ikram ederek tatlı ve güzel günleri hep beraber geçirmeyi nasip eder inşallah Allah’ım” dedi.

Toplum Destekli Polislik Şube görevlilerinin de zaman zaman hayata geçirdiği birtakım çalışmalar olduğuna değinen Karataş, aşure etkinliğinde vatandaşları bilgilendirme adına daha önce bastırılan broşürleri dağıttıklarını kaydetti.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER