GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ, TARİHİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİNDE İLK RESMİ TOPLANTISINI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ, TARİHİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİNDE İLK RESMİ TOPLANTISINI YAPTI

Giriş Tarihi: 08 Haziran 2018 - 15:09

Son Güncelleme: 08 Haziran 2018 - 15:09

Gümüşhane Üniversitesi, Eski Gümüşhane yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan Rektörlük çalışma ofisinde ilk yönetim kurulu toplantısını 8 Haziran 2018 Cuma günü yaptı.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Günay Çakır, Mühendislik ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun Topal, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Çelik, Mühendislik ve Doğa Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet Sezer, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Selami Şimşek ve Genel Sekreter Mustafa Baytar katıldı.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Tarihi Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan Rektörlük çalışma ofisinde ilk kez bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirerek, ofisin bundan sonraki toplantılarda da sıklıkla kullanılacağına dikkat çekti. Rektör Zeybek, adı geçen çalışma ofisini Gümüşhane Üniversitesi’ne bağışlayan Akagün ailesine ve konağı onararak üniversiteye tahsisini sağlayan Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e bir kez daha teşekkür ederek: “Rektörlük Çalışma Ofisimizin bundan böyle daha aktif şekilde kullanılmasını hedefliyoruz. Özellikle her Cuma günü burada genel bir değerlendirme yapmak ve çalışmaları toparlamak amaçlı bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu ofisin daha işler hale gelmesini bu şekilde sağlamayı düşünüyoruz. Bundan sonraki etkinliklerimizde de zaman zaman bu ofisi kullanacağız. Çalışmalarımızın bir ayağını da burada yürüteceğiz. Misafirlerimizi de yeri geldiğinde burada ağırlayacağız. Bu anlamda şehrin en güzel yerlerinden biri olan bu mahallede yer alan ofisimizi daha sık kullanarak, Süleymaniye Mahallesi’nin de tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yaptığı açıklamaların sonucunda toplantıya geçerek, gündeme ilişkin maddeleri Yönetim Kurulu Üyelerinin değerlendirmesine sundu. Değerlendirme kapsamında yer alan gündem maddeleri, yönetim kurulunun oyları ile kabul edilerek, işleme alındı.

image_print

HABERLER