YENİ REKTÖR ZEYBEK; ÖNCELİKLERİNİ VE İLKELERİNİ AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

YENİ REKTÖR ZEYBEK; ÖNCELİKLERİNİ VE İLKELERİNİ AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 26 Ocak 2017 - 18:45

Son Güncelleme: 26 Ocak 2017 - 18:54

Gümüşhane Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, göreve başladıktan bir gün sonra 26 Ocak 2017 Perşembe günü bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybey; Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal internet sitesinde yayımlanan mesajında çok önemli konulara vurgu yaptı.

Atanması dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere YÖK Başkan ve üyelerine teşekkür eden Rektör Zeybek’İn mesajında öne çıkan noktalar şöyledir:

1- Gerek eğitim – öğretim ve gerekse çalışma ortamı açısından huzur ve güven içerisinde bir yönetim sergilemeyi kendimize borç addediyoruz.

2- Gümüşhane şehriyle barışık, devletimiz ve milletimiz idealleriyle örtüşen ve yeni nesilleri bu donanımda mücehhez kılmayı amaçlayan bir felsefeyi hep korumaya çalışacağız.

3- Bu yolda ilimiz, bölgemiz ve memleketimiz için katma değer üretmeyi en öncelikli sorumluluk bilerek hakkaniyet, imar ve ıslah yolunda gayret içinde olacağımızdan kaygı duyulmasın.

**************

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK’İN MESAJININ TAM METNİ ŞÖYLEDİR

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın şahsıma tevdi ettiği Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü görevime 25 Ocak 2017 Tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu onurlu ve şerefli görevin başta milletimiz olmak üzere bölgemize, şehrimize, öğrencilerimize, öğretim elemanları ve idari personelimize hayırlı olmasını diliyorum.

Görevde olduğumuz süreçte, gerek eğitim öğretim ve gerekse çalışma ortamı açısından huzur ve güven içerisinde bir yönetim sergilemeyi kendimize borç addediyoruz. Bu yolda ilimiz, bölgemiz ve memleketimiz için katma değer üretmeyi en öncelikli sorumluluk bilerek hakkaniyet, imar ve ıslah yolunda gayret içinde olacağımızdan kaygı duyulmasın.

Gümüşhane şehriyle barışık, devletimiz ve milletimiz idealleriyle örtüşen ve yeni nesilleri bu donanımda mücehhez kılmayı amaçlayan bir felsefeyi hep korumaya çalışacağız.

Bu vesileyle bizi bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, YÖK Başkanımız ve YÖK Üyelerimize şükranlarımı sunuyor; bütün personelim ve öğrencilerime yeni dönemde başarılar diliyorum.”

PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

REKTÖR

 

 

image_print

HABERLER