GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ’TEN HEM KAMUYA HEM YÖNETİCİLERE ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ MEMİŞ’TEN HEM KAMUYA HEM YÖNETİCİLERE ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR

Giriş Tarihi: 04 Ekim 2018 - 10:51

Son Güncelleme: 04 Ekim 2018 - 10:51

*Biz yanlışla birlikte olmayız. Biz hırsızla, uğursuzla, yankesiciyle, alavericiyle, dolandırıcıyla birlikte olmayız. Buna mukabil işini iyi yapan arkadaşlarımızın yanında olmak devletin önemli bir görevidir.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile kamu kurumlarının müdürlerinin katılımıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Okay  Memiş; toplantıda çok önemli mesajlar vererek şunları söyledi:

“Buradaki hiç kimse vatandaşa tepeden bakma, onları incitme, küstürme lüksüne sahip değildir. Biz tüm vatandaşlarımızın ve bizden haklı talebi olan tüm paydaşlarımızın emrindeyiz. Bize iletilen bütün haklı, yerinde, mevzuat ölçüsünde olan bütün talepleri yerine getirmek bizim görevimiz”

“Eksikleri olabilir. İyi iş yapan arkadaşlarımıza teşekkür etmek en azından nezaket sahibi bir insanın olumlu özelliğidir. Sürekli eksiklikten bahsetmek, insanları aşağılamanın, hor görmenin, yöneticileri küçük görmenin başka bir yöntemidir. Bunların farkındayız. Ciddi anlamda eksiklik ve kusur olduğunu düşünmek neticesinde mekanizma harekete geçer ve kusur olduğu düşünülen yöneticiler değiştirilir. Bundan daha doğal bir durum olamaz”

“Bizler yöneticiler olarak vatandaşımızın ve haklı talebi olan bütün paydaşlarımızın emrindeyiz. Bununla birlikte hiçbirimiz birtakım arkadaşlarımızın haksız taleplerine maruz kalmak istemiyoruz”

“Herkes görevinin başındadır. Herkes görevini layıkıyla yapmaya çalışmaktadır. Eksiklerimiz bulunmaktadır. Eksiklerin tamamının sorumlusu başta benim, başarı ise tamamıyla paydaşlarımızındır. Ama buradaki kamu görevlilerini hiç yokmuş farz ederek hareket etmeyi de devlet yönetimi anlayışıyla hiç bağdaştırmadığımı ifade etmek istiyorum”

“Ben valileri olarak bunu ifade ediyorum. Bununla birlikte gecesini gündüzünü bu memleket için, bu vatandaş, bu millet için ortaya koyan insanlar için sürekli kusur atfetmek arkadaşlarımızın moralini, motivasyonunu ve çalışma şevkini bozuyor. Bütün kamuoyundan bu duyarlılıkla hareket etmelerini özellikle istirham ediyorum. Biz yanlışla birlikte olmayız. Biz hırsızla, uğursuzla, yankesiciyle, alavericiyle, dolandırıcıyla birlikte olmayız. Buna mukabil işini iyi yapan arkadaşlarımızın yanında olmak devletin önemli bir görevidir”

“Yoğun bir mücadele içerisindeyiz. Bu ülke ve bu kent 15 Temmuz darbesini atlattık. 15 Temmuz darbesi bitti şimdi ise yabancı menşeili ekonomik darbe ile uğraşıyoruz. Haramdan uzak duran, standart geliri olan insanların bu ekonomik saldırı neticesinde zarar gördüğü açık seçik ortada. Bunun üzerine 2 bin lirayla 5-6 bin lira arasında geliri olan orta direk insanların sürekli moralini bozmanın çok anlamı olmadığını değerlendiriyorum”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER