GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ, GİRESUN’DA KENDİ KÖYÜNDE CAMİ TEMELİ ATTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ, GİRESUN’DA KENDİ KÖYÜNDE CAMİ TEMELİ ATTI

Giriş Tarihi: 16 Mayıs 2017 - 10:37

Son Güncelleme: 16 Mayıs 2017 - 10:37

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Giresun Piraziz İlçende kendi köyü olan Esentepe Köyünde Merkez Camii temel atma törenine katıldı.

Giresun Valisi Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı temel atma törende bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi Okay Memiş şunları söyledi: “İbadethaneler dünyanın her yerinde en güzel binalar oluyor. Dünyanın bütün ibadethaneleri bütün inanç merkezleri hakikaten yüksek enerjiye sahip yerler. O yüzden bizlerde bütün ibadethanelerimizi hem mimari açıdan hem estetik açıdan hem de icra edeceği görev açısından en iyi şekilde inşa etmemiz lazım. Bu ibadethanelerinde en önemlisi malum olduğu üzere bizim dinimiz gereği Kabe-i Muazzamadır. Kâbe’nin enerjisi hakikaten Dünyanın diğer yerleriyle mukayese edildiğinde hakikaten çok yüksek düzeydedir. İşte tıpkı Kabe gibi bütün camilerimiz de bizler açısından Yüce Allah’ın elidir ve kutsal mekânlardır. Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın Giresun’da çok emeği var. Hoşgörülü kişiliğiyle, mütevazı kişiliğiyle Giresun halkının gönlünde taht kurdu. Ben buna şahidim bir meslektaşınız olarak. Sizlerle gurur duyuyoruz, çok emeğiniz var. Böyle çok gizli etkileriniz var. Bunların hepsini ben biliyorum. Allah sizden de razı olsun.” dedi.

(Kaynak: Giresun Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER