Gümüşhane’de 41. Turizm Haftasında Mehterli Kutlama - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de 41. Turizm Haftasında Mehterli Kutlama

Giriş Tarihi: 24 Nisan 2017 - 21:32

Son Güncelleme: 24 Nisan 2017 - 21:55

Gümüşhane’de 41. Turizm Haftası 24 Nisan 2017 pazartesi günü kutlandı.

Kutlama programı kapsamında ilk olarak, Gümüşhane Belediyesi önünden 15 Temmuz Zafer Meydanı’na mehter takımı eşliğinde, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve protokol üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, turizm sektöründe faaliyet gösteren işadamları ve öğrencilerin katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşün ardından Vali Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz Zafer Meydanı girişinde turizm ateşini yakarak kutlama programını başlattılar.

Kutlama pprogramında protokol konuşmaların ardından kültür ve turizm konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri ve Gümüşhane’de turizm yatırımı gerçekleştiren kurum ve şirketlere plaket takdimi yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekiplerinin gösterisinin ardından resim sergisi açılışı ve pestil herlesi ikramı gerçekleştirildi.

Programın sonunda ise Grup Canca tarafından seslendirilen parçalar eşliğinde alanda bulunan vatandaşlar halay çekti. Halaya Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya da girerek öğrenci ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.

dsc_8032

dsc_8035

dsc_8056

dsc_8210

 

image_print

HABERLER