GÜMÜŞHANE’DE “KIRSAL KALKINMANIN TEMELİ KADINDIR” TEMALI SEMPOZYUM YAPILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE “KIRSAL KALKINMANIN TEMELİ KADINDIR” TEMALI SEMPOZYUM YAPILDI

Giriş Tarihi: 11 Mayıs 2018 - 21:11

Son Güncelleme: 11 Mayıs 2018 - 21:11

Gümüşhane’de 11 Mayıs 2018 Cuma Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesi ve Zigana Doğa Okulu ortaklığında ‘Kırsal kalkınmanın temeli kadındır’ konulu 3.Ekoturizm sempozyumu düzenlendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ilk kadın rektörü olan Gümüşhaneli Prof.Dr. Gülsün Sağlamer, Karadeniz Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof.Dr. Hülya Kalaycıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kenan Aydın, Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kemal Çelik, Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi İsmail Çalık, Türk Hukukçu Kadınlar Derneği Başkanı Av.Süreyya Turan ve Zigana Doğa Okulu Başkanı Savaş Aydın, Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu ve Gümüşhaneli kadın girişimciler katkı verdiler.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan sempozyumun açılış konuşmasını Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu ile Zigana Doğa Okulu Başkanı Savaş Aydın birlikte yaptılar.

Gazipaşa öğrenci folklor grubunun gösterisi sonrası Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Vali Okay Memiş birer açılış konuşması yaptılar.

Sempozyuma daha sonra oturumlarla devam edidi.

image_print

HABERLER