GÜMÜŞHANE’DE REFERANDUMUN VE YENİ TÜRKİYE’NİN SESSİZ KAHRAMANLARI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE REFERANDUMUN VE YENİ TÜRKİYE’NİN SESSİZ KAHRAMANLARI

Giriş Tarihi: 27 Mart 2017 - 16:05

Son Güncelleme: 27 Mart 2017 - 16:06

AK Parti Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ve  AK Parti Kadın Kolları teşkilatı Gümüşhane’de tarih yazıyor.

AK Parti Gümüşhane kadın kolları üyeleri, Türkiye’de eşine az rastlanır bir planlama ve performansla Gümüşhane merkez ilçede her kapıyı çalıp referandumda neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlattılar ve  broşür dağıttılar.

Her gün sahaya en az 15-20 kadınla çıkıp ortalama her gün 600  hanenin kapısı çalan AK Partili kadınlar, merkez ilçede saha çalışmalarını tamamlayarak şimdi de merkez ilçe köylerinde çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

Ayrıca sandık bazlı ev toplantıları da yapan  ekip, bugüne kadar 25 tane toplantı tertip etti, hedefleri ise  en az 70 tane sandık bazlı ev toplantısı   yapmak.

16 Nisan referandumunda Gümüşhane  “EVET” oylarında Türkiye rekoru beklenirken,  AK Partili kadın kahramanların çalışmaları bu başarının en büyük sebeplerinden biri olacaktır.

Diğer taraftan Gümüşhane’nin Kelkit, Köse, Şiran, Torul ve Kürtün ilçelerinde de AK Parti ilçe kadın kolları teşkilatları aynı performansla  referandumu anlatıp, vatandaşların nedem “EVET” oyu kullanmaları gereğini anlatıyorlar.

s3

 

s1

 

s2

 

s4

image_print

HABERLER