Gümüşhane’de Yüzler Gülecek - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Yüzler Gülecek

Giriş Tarihi: 29 Temmuz 2016 - 12:17

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 12:19

Gümüşhane Belediyesi Tarafından Yapımı Devam Eden Gençlik Parkı İnşaatı Kapsamında Yapılan Otopark 28 Temmuz 2016 tarihinde hizmete Açıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Eski Atatürk Stadyumunda Yapımı Devam Eden Gençlik Parkı Projesi Çerçevesinde Yapımını Tamamladıkları 400 Araçlık Otoparkı Geçici Olarak Ücretsiz Halkın Hizmetine Açtıklarını Kaydetti.

Başkan Çimen, Yapımı Tamamlanan Otoparkın Kentteki Otopark Sorununu Büyük Oranda Çözeceğini Belirterek, “Yapım Çalışmalarına 19 Mayıs 2015 Tarihinde Başladığımız Gençlik Parkı Projemiz Kapsamındaki Otoparkımızı Hamdolsun Hizmete Açtık. Otoparkımız Geçici Olarak Ücretsiz Hizmet Verecek. Daha Sonra Uygun Bir Fiyatla Burayı Ücretlendireceğiz. Otoparkımızı Hizmete Açmamızın Ardından Kent İçindeki Otokar Uygulamasını Son Vereceğiz. Kent İçinde De Tek Taraflı Olmak Üzere Parkomat Sistemini Belediye Olarak Devreye Sokacağız” Dedi.

Gençlik Parkı Projesi Kapsamında Yapılacak Olan Sosyal Alanların İhalesinin De Yapıldığını Kaydeden Başkan Çimen, “Burada Yapacak Olduğumuz Sosyal Alanlarımızı İhale Ettik. İhalemiz Sonuçlandı. Yüklenici Firmaya Yer Teslimi Yaptık. Önümüzdeki Hafta Çalışmaya Başlayacaklar. Burada Oluşturacağımız Alanlar İle Vatandaşlarımız Her Türlü Etkinliğini Burada Yapabilecek. Ayrıca Buradan Karşıyaka’da Yapacak Olduğumuz Tabiat Parkı’na Ulaşım Sağlanması İçin Bir Teleferikte Yapılacak” Diye Konuştu.

Başkan Çimen, İki Yıllık Görev Süreleri İçerisinde Kente 400 Araçlık Otopark Kazandırdıklarını İfade Ederek, “Allah’ın İzni İle Milletimize Verdiğimiz Sözlerimizi Tek Tek Yerine Getiriyoruz. 2 Yıllık Görev Süremizde 400 Araçlık Otoparkı Hizmete Açtık. Her Projemizin Al Katında Mutlaka Otopark Bulunuyor” İfadelerini Kullandı.

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü)

image_print

HABERLER