GÜMÜŞHANE’DEKİ 8 BİN TORULLU İÇİN TEK İLÇE DERNEĞİ OLAN “TORULLULAR DERNEĞİ” NDE ÖNEMLİ İSTİŞARE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DEKİ 8 BİN TORULLU İÇİN TEK İLÇE DERNEĞİ OLAN “TORULLULAR DERNEĞİ” NDE ÖNEMLİ İSTİŞARE

Giriş Tarihi: 02 Mart 2017 - 22:27

Son Güncelleme: 02 Mart 2017 - 22:27

Gümüşhane’de 20 yıl önce kurulan ve Gümüşhane’de ikamet eden 8 bin Torullunun tek ilçe derneği olan “Gümüşhane Torullular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Tanıtım ve Kültür Derneği” tarafından 2 Mart 2017 Perşembe günü akşamı bir istişare toplantısı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Denek Başkanı Mümin Çakıcı, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Gümüşhane’de ikamet eden bazı Torullu bürokrat ve esnaf katıldı.

Yemekli istişare toplantısında Divan Başkanlığını Gümüşkoza Gazetesi Sahibi, Gazeteci Hüseyin Çelik yaptı.

Gazeteci Hüseyin Çelik; İstişare toplantısı açılışında yaptığı konuşmada Torulluların Gümüşhane’de büyük bir potansiyellerinin bulunduğunu, bu potansiyelin daha profesyonel olarak organize olması için “Gümüşhane Torullular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Tanıtım ve Kültür Derneği” ne büyük iş düştüğünü belitti. Gümüşhane’de 8 Bin Torullunun yaşadığını belirten Çelik, derneğin bu büyüklükteki bir potansiyelin zengini olduğunu belirterek dernek başkanı Mümin Çakıcı ve yöneticilere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mümin Çakıcı da açılışta yaptığı konuşmada; derneğin 20 yıllık geçmişini özetleyerek görev yapan başkan ve üyelere teşekkür etti. İstişarede çıkacak kararların kendilerine yol göstereceğini belirten Başkan Çakıcı bundan sonraki dönemde istişarelerin sık sık tekrarlanacağını ifade etti.

İstişare toplantısı katılımcıların görüş ve önerileri ile devam etti.

 

image_print

HABERLER