GÜMÜŞHANE’DEKİ TÜM KÖYLERDEN VALİ OKAY MEMİŞ’E GSM TEŞEKKÜRÜ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DEKİ TÜM KÖYLERDEN VALİ OKAY MEMİŞ’E GSM TEŞEKKÜRÜ

Giriş Tarihi: 25 Nisan 2017 - 22:19

Son Güncelleme: 25 Nisan 2017 - 22:19

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme, Çevre, Kültür ve Turizm Birliği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı, Vali Okay Memiş başkanlığında 25 Nisan 2017 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Okay Memiş; toplantıda yaptığı konuşmada Gümüşhane köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Memiş’in özellikle üzerinde durduğu konu ise köylerdeki haberleşme sorunları idi. Vali Okay Memiş köylerdeki haberleşme konusu ile ilgili şunları söyledi: “Bugün büyükşehirlerde yaşayan torunlarımız, yeğenlerimiz, akrabalarımız eğer köyde cep telefonu iyi çekmiyorsa ve internete yeterince ulaşamıyorsa köye gelmiyor. Dolayısıyla bu konuyu çok önemsiyoruz ve bir çalışma başlattık. Yetkililer gelip köyleri tek tek gezerek ölçüm yaptılar ve ilk etapta tüm ilçeler dahil 20 köyde baz istasyonu kurulması için Haberleşme Genel Müdürlüğü ihaleye çıkacak. Baz istasyonu olan yerlerde ise güçlendirme yapılacak. Bu yol yapmak kadar, köylerin içme suyunu temin etmek kadar önemli bir husus ve bunu çok önemsiyoruz.” dedi.

Vali Okay Memiş’in köylerdeki GSM telefon görüşmelerini yakından takip etmesi ve sorunları çözmek için üst seviye görüşmeler yapması Gümüşhane köylülerini memnun ederken, özellikle gurbetteki Gümüşhaneliler bu çalışmasından dolayı Vali Okay Memiş’e teşekkür ettiler.

 

 

image_print