GÜMÜŞHANELİ ABDULLAH ÖZER, DÜNYA GÜNDEMİNDE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ ABDULLAH ÖZER, DÜNYA GÜNDEMİNDE

Giriş Tarihi: 04 Eylül 2017 - 9:51

Son Güncelleme: 04 Eylül 2017 - 15:17

 * Abdullah Özer; Hain örgüt PKK nın kimyasını bozdu.

* Abdullah Özer: “Dünyanın en güçlü silahı; ay- yıldızlı Türk Bayrağıdır. Hainlerin kısa zaman öncesine kadar inimiz dediği yerler bizim piknik alanlarımız oldu.”

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen resepsiyona davet edilen ve resepsiyonda protokol listesinde “Canı pahasına teröristlerle mücadele eden vatandaş” diye tanıtılan Gümüşhane Torul İlçesi Altınpınar köyünden hemşerimiz Abdullah Özer, resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’la bir süre sohbet etti. İş adamı Özer, Kurban Bayramı’nın ikinci günü de  Şırnak Kato Dağı’na giderek burada askerlerimizle bayramlaşıp, onlara mangalda köfte ikram etti.

Tunceli’de öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehit edildiği bölgeye giderek Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın fotoğrafını ve Türk bayrağı astığı sırada PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan ve silahı ile karşılık veren Gümüşhaneli işadamı Abdullah Özer, Kurban Bayramı’nın ikinci günü 2 Eylül 2017 Cumartesi günü de Şırnak’taki 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı ‘nda Mehmetçik ile bayramlaşıp, onlara köfte ikram etti.

İş adamı Abdullah Özer, Kato dağındaki piknik görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Özer şunları söyledi: “Daha önce de Kato Dağı’na gelmiştik, askerlerimiz burayı temizleyeceklerini söylemişlerdi. Biz de söz verdik, ‘Siz burayı temizleyin gelip burada mangal yapacağız’ diye. İşte geldik. Hainlerin kısa zaman öncesine kadar inimiz dediği yerler bizim piknik alanlarımız. Dünyanın en güçlü silahı; ay- yıldızlı bayrağımız. Herkes tatil bölgelerine giderken biz hiçbir çıkar gözetmeksizin sadece kahraman askerlerimize moral vermek için bölgeye gittik. Bu ülkenin hiçbir yerinde hain terör mensuplarının barınamayacağını göstermeye çalışıyoruz.

 

image_print

HABERLER