GÜMÜŞHANELİ ÖĞRENCİLERE BURS - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ ÖĞRENCİLERE BURS

Giriş Tarihi: 12 Ekim 2017 - 11:24

Son Güncelleme: 12 Ekim 2017 - 11:24

*GÜMÜŞHANELİ ÖĞRENCİLER İÇİN GÜSEV BURS MÜRACATLARI BAŞLADI

*Burs müracaatları 30 Ekim 2017 de sona erecek

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman AKGÜL’ ün önderliğinde kurulan ve kuruluşundan bugüne kadar Gümüşhaneli lisans öğrencilerinin eğitimine destek olan  Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) 2017-2018 Eğitim ve Öğretim sezonu için burs müracaatlarını almaya başladı.

Burslarla ilgili olarak Vakıf Genel Sekreteri Av. Ferhat Hasan Karagöz tarafından yapılan yazılı açıklama şöyledir:

Vakfımız amaçları doğrultusunda kurulduğu ilk günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gümüşhaneli öğrencilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Vakıf mütevelli heyetimizin ve yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılında vakfımız tarafından Gümüşhaneli Lisans öğrencilerimize yönelik olacak olan burs çalışmamızın müracaat sürecini başlatmış bulunuyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi müracaatlarımızda öncelikli şartımız başvuru yapacak öğrencilerimizin Gümüşhaneli olmasıdır. Bir diğer önemli husus ise yine en az bu kriterimiz kadar önemli olan başvuruda bulunan öğrencilerimizin Lisans, (en az 4 yıllık) öğrencisi olması hususudur. Bu bağlamda en önemli bu iki kriteri içinde barındırmayan, lise, ön lisans (2 Yıllık) ve yüksek lisans gibi alanlarda eğitimini sürdüren müracaatların değerlendirilmeyeceği yanıtsız bırakılacağını ayrıca belirtmek isteriz.  Müracaatlarımız 10.10.2017 tarihi ile başlamış olup başvuru süresi 30.10.2017 tarihi itibariyle sonra erecek olup; müracaatta bulunacak öğrencilerimizin vakfımıza ait  www.gumushanevakfi.com adresli internet sitemizde ki başvuru formalarında yer alan kısımları eksiksiz, tam ve doğru bir biçimde doldurmaları ve müracaatlarını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru sürecinin ardından gerçekleşecek olan değerlendirme süreci sonunda burs almaya hak kazananların listesi yine aynı adresli sitemiz üzerinden açıklanacaktır. Bu vesile ile; 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğrencilerimize, öğretmen ve akademisyenlerimize ve de tüm Gümüşhane’mize hayırlı olmasını diliyoruz” 

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı

Yönetim Kurulu Adına

       Genel Sekreter

Av. Hasan KARAGÖZ

 

 Başvuru Şartları

*Gümüşhane Nüfusuna Kayıtlı Olmak (Anne-Baba Herhangi Birisinin Kayıtlı Olması yeterlidir)

*Lisans Öğrencisi Olmak ( Yüksek Lisans ve Ön Lisans (2 Yıllık) öğrencilerin başvuruları değerlendiremeye alınmayacaktır)

*Vakıf Üniversitesinde Öğrenci İse 100% Burslu Olmak

*Başvuru Formunu Eksiksiz, Tam ve Doğru Olarak Doldurmak.

image_print

HABERLER