GÜMÜŞHANELİ YAZAR VE YÖNETMEN KADİR ÇETİN VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ YAZAR VE YÖNETMEN KADİR ÇETİN VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Giriş Tarihi: 26 Aralık 2016 - 12:38

Son Güncelleme: 26 Aralık 2016 - 12:38

Gümüşhane Belediyesi Tiyatro Kulübü, 2016 yılının son tiyatro gösterisinde ‘Topsuz Konut’ oyununu Gümüşhaneli tiyatro severlerle buluşturdu.

Gümüşhaneli tiyatroculardan Kadir Çetin tarafından kaleme alınan ve daha çok para kazanmak için hırsının esiri olan müteahhidin yaşadıklarını ilk perdede inşaat alanında, diğer 2 perdede de mahkeme salonunda anlatan oyunda Kadir Çetin, Burak Atay, Süleyman Meydan, Halil Aydın, Miraç Yiğit, Elik Aktaş, Kübra Öztürk, Yücel Arslankılıç, Veli Üçüncü ve Nalan Kamaş sahne aldı.

25 Aralık 2016 Pazar günü akşamı Gümüşhane Kültür Müdürlüğü salonunda gösterilen tiyatro oyununu Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Hilmi Avan ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ve çok sayıda sanatsever izledi.

oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları kutlayan Vali Okay Memiş, “Hakikaten güzel bir oyundu ve güzel hicivler vardı. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

image_print

HABERLER