GÜMÜŞHANESPOR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANESPOR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Giriş Tarihi: 07 Aralık 2017 - 20:40

Son Güncelleme: 07 Aralık 2017 - 20:41

Gümüşhanespor’un  geçen hafta konuk ettiği Şanlıurfaspor müsabakasında istenmeyeler olaylar yaşanmış ve olaylar nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından Gümüşhanespor kulübüne ceza verilmişti.

Konu ile ilgili olarak Gümüşhanespor’dan yapılan açıklama şöyledir:

“PFDK;  taraftarların  neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İhtar Cezası, saha olayları nedeniyle 15.000 TL para cezası ve kulüp personelimiz Şerafettin Şeremet’ine 21 gün hak mahrumiyet cezası vermiştir.

Gümüşhanespor kulüp başkanımız Kaya Büyükbayraktar taraftarlarımızı her zaman sağduyu olmasını gerektiğini belirterek: “Unutulmamalıdır ki başka bir Gümüşhanespor yok. Bizler her zaman takımımıza, oyuncularımıza ve teknik ekibimize sahip çıkmalı ve sonsuz destek vermeliğiz. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi Gümüşhanespor’un itici gücüdür ama maalesef istenmeyen olayların yaşanması bizleri derinden üzmüştür. Bu tarz olaylar hiçbir zaman bizi olumlu sonucu görülmediği gibi aksine çok fazla olumsuzlukla karşılaştık. Geçen sezon yaşanılan olaylardan ders çıkarmalığız. Gümüşhanespor taraftarlarının her zaman sakin olup sadece takımını 90 dakika desteklemelidir” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Büyükbayraktar: “Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Stadyumunda Gümüşhane Valimiz sayın Okay Memiş’in antrenmanımızı izledikten sonra Şanlıurfaspor maçındaki olayları hatırlatarak oyuncuların, teknik heyetin ve taraftarların özellikle hakemlere karşı biraz daha sağduyulu olmasını istemesi, saha olaylarına karşı gerekli tüm tedbirlerin artırılacağına vurgu yapması bizi de çok mutlu etti. Sezonun ikinci yarısında çok heyecanlı ve stres dolu müsabakalar olacak. Çünkü Gümüşhanespor’un hedefi şampiyonluk, bu hedefe koşmak kolay değil. Tüm şehir kenetlenip ortak bir paydada buluşmalıdır. Taraftarlarımız sahada mücadele eden oyunculara destelemek, onların itici gücü olmaktır. Saha içinde veya dışında bir yanlışlık varsa, emin olsunlar ki büyüklerimiz bu yanlışlığın düzeltilmesi için gereken adımı atacaktır” dedi.

Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldığını hatırlatan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ilk yarının son maçında konuk edeceğimiz Altay müsabakası ile taraftarların her zaman olduğu sadece takımını desteklemesi gerektiğini ve herkesi sağduyuya davet etti.

( Kaynak: Sinan Uçar, Gümüşhanespor Medya Sorumlusu )

 

image_print

HABERLER