GÜMÜŞHANE’YE İÇME SUYU SAĞLAYACAK BAHÇECİK BARAJININ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’YE İÇME SUYU SAĞLAYACAK BAHÇECİK BARAJININ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2017 - 19:06

Son Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 19:06

Gümüşhane merkez ilçe  Bahçecik köyü Şenkale Deresi üzerinde inşa edilecek olan ve 6,45 hm³/yıl kapasiteli arıtma tesisi ile birlikte 60 bin kişiye içme suyu sağlayacak olan “Gümüşhane Bahçecik Barajı”nın sözleşmesi, DSİ 22. (Trabzon)  Bölge Müdürü Oğuz Kasap ile Yüklenici firma olan Durmaz İnşaat temsilcisi arasında 30 Mayıs 2017 Salı günü Trabzon’da imzalandı. İmza töreninde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve DSİ Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Yayla da  hazır bulundu.

Bahçecik Barajı imza törenine katılan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şahsi facebook hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gümüşhane’mizin için hazırladığımız en önemli projelerimiz arasında yer alan içme suyu projemize ait Bahçecik Barajı yapım işi için DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğünde düzenlenen sözleşme imzalama törenine katıldık. Şehrimize hayırlı olsun. Projemizin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sn Binali Yıldırım’a, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sn Veysel Eroğlu’na, Valimiz Sn Okay Memiş’e, AK Parti Gümüşhane Milletvekillerimiz Sn Hacı Osman Akgül ve Sn Cihan Pektaş’a, DSİ Genel Müdürü Murat Acu’ya, AK Parti Gümüşhane İl Başkanımız Sn Celalettin Köse’ye, DSİ Bölge Müdürü Sn Oğuz Kasap’a, DSİ Gümüşhane Şube Müdürü Sn Ümit Yayla’ya, DSİ çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

image_print

HABERLER