GÜMÜŞHANE’YE YENİ 530 İŞKUR KONTENJANI ALINDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’YE YENİ 530 İŞKUR KONTENJANI ALINDI

Giriş Tarihi: 06 Haziran 2018 - 18:12

Son Güncelleme: 06 Haziran 2018 - 18:12

Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın girişimleri sonucunda İŞKUR Toplum Yararına Programı kapsamında Gümüşhane’de istihdam edilmek üzere 530 ek kontenjan alındı.

Geçtiğimiz haftalarda Toplum Yararına Programı kapsamında çalışmak üzere İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılan başvurular kura sonucu belirlendi ve kurada ismi çıkan kişiler çeşitli kurumlarda çalışmaya başladı.

Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş bazı girişimlerde bulunarak İŞKUR bünyesinde Toplum Yararına Programında istihdam edilecek 530 ek kontenjan sağladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse 530 kişilik ek kontenjan için milletvekillerine teşekkür etti. Köse’nin açıklaması şu şekilde; “ Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda İŞKUR bünyesinde Toplum Yararına Programında istihdam edilmek üzere yaklaşık 900 kişilik bir kadro noter kuraları ile belirlenerek çeşitli kurumlarda görev yapmaya başladı.

Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş ilgili yerlere bazı girişimlerde bulunarak Gümüşhane için 530 kişilik bir kontenjan daha ayarladılar. Gümüşhane’mize değer katmak için üstün çaba sarf eden milletvekillerimize bu gayretleri için teşekkür ediyorum. Çekilecek noter kurası sonrası istihdam edilecek 530 kişilik kontenjanın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

(Kaynak: AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı)

image_print

HABERLER