İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTE ZİYARETİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTE ZİYARETİ

Giriş Tarihi: 03 Nisan 2018 - 16:47

Son Güncelleme: 03 Nisan 2018 - 16:47

Gümüşhane merkez Gazipaşa Ortaokulu ve Aysın Rafet Ataç İlkokulu öğrencileri Gümüşhane Üniversitesi Kütüphanesini gezerek kitaplar ve kütüphane hakkında bilgi aldılar.

Hayatlarında ilk defa bu kadar büyük bir kütüphane görmenin heyecanını yaşayan öğrencilerin kitapların büyülü dünyasındaki şaşkın halleri görülmeye değerdi. Ders çalışma alanlarını da gezen öğrenciler, gezinin ardından Gümüşhane Üniversitesi sosyal tesislerinde üniversite öğrencileri ile birlikte yemeklerini yiyerek üniversite öğrencisi olmak hakkında sohbet ettiler.

Öğrenciler öğlen yemeklerinden sonra Edebiyat Fakültesinde, öğretim üyeleri tarafından verilen “Okumak Üzerine” adlı bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşide kütüphaneler haftası, kitaplar, neden kitap okumalıyız, ne okumalıyız, kitaplardan neler öğreniriz gibi bir çok konu konuşuldu.

Öğrencilere Gazipaşa Ortaokulu öğretmeni Selami Öktem ve Aysın Rafet Ataç İlkokulu sınıf öğretmeni Fatma Karaçengel eşlik etti.

 

image_print

HABERLER