KELKİT SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Giriş Tarihi: 18 Temmuz 2017 - 9:32

Son Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 9:35

İlk ve Acil Yardım Programı (Paramedik) alanında eğitim sunan Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunları, 2017 KPSS atamalarında üstün bir başarı göstererek ülkemizin çeşitli illerine  sağlık personeli olarak atandı.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2017 KPSS personel alımı ataması kapsamında Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan İlk ve Acil Yardım Programı (Paramedik) mezunu 43 öğrenci,  çeşitli illerde farklı birimlere yerleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2017 KPSS’de Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Üniversitemizin eğitim kalitesi ve öğrencilerimizin başarıları katlanarak devam ediyor. Bunun son örneği de Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 2017 KPSS’de gösterdiği başarıdır. Adı geçen meslek yüksekokulunda eğitim alan öğrencilerimiz son teknolojiyle donatılmış laboratuvar çalışmaları ve teorik bilginin yanında Kelkit Devlet Hastanesi, Aile Hekimliği, Toplum Sağlığı Merkezi gibi birimlerde de uygulamalı olarak eğitimlerini sürdürmektedir. Öğrencilerimizin üstün başarısında başta Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt olmak üzere, diğer öğretim elemanlarımızın da ciddi katkıları bulunmaktadır. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri başarılı eğitim ve onları iş hayatının zorluklarına hazırlamaları konusunda gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mezunlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalarda ülkemizin çeşitli illerinde farklı birimlere yerleştirildiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Bu başarıda katkısı olan herkese bir kez daha teşekkür eder, ataması yapılan öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Kordinatörlüğü – Niyazi Poyraz – 17.07.2017)

image_print

HABERLER