KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN GÜMÜŞHANE’NİN İLK KADIN MÜFTÜ YARDIMCISI’NA ZİYARET

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkan ve üyeleri 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Gümüşhane İl Müftü Yardımcısı Sümeyra Güvendi’ yi ziyaret ettiler.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Gümüşhane’nin İlk Kadın Müftü Yardımcımız Sümeyra Hamımla tanışmak, ona hoş geldin demek için bu ziyareti yaptık. Kendisi ile tanıştık. Gümüşhane ve Gümüşhane özelinde kadın ve toplum sorunları ile ilgili bilgi alış verişi yaptık. Yararlı bir görüşme oldu. İlimize hayırlı olsun” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Sümeyra Güvendi de; Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Aysel Akçay ve arkadaşlarının ziyaretinden mutlu olduğunu  ifade ederek: “Gümüşhane’de çalışacağız, hep birlikte çalışarak güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Aysel Hanım ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ziyaretine Başkan Aysel Akçay’la beraber yürütme kurulu üyeleri  Ayşe Sağırkaya, Emine Keleş, Naciye Akagün, Asuman Dabağ ve Neslihan Ilgaz da katıldı.

Ziyaret sonunda Müftü Yardımcısı Sümeyra Güvendi, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkan ve üyelerine Kur’an-ı Kerim meali hediye etti.