KÖSE BELEDİYESİ’NDEN 2.ETAP TOKİ ATAĞI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KÖSE BELEDİYESİ’NDEN 2.ETAP TOKİ ATAĞI

Giriş Tarihi: 21 Ekim 2016 - 22:31

Son Güncelleme: 21 Ekim 2016 - 22:31

Gümüşhane’nin Köse İlçesinde Belediye Başkanlığı’nın girişimi sonucu yaptırılan ve 2015 yılında hak sahiplerine verilen (84) adet konutun tamamlanması ile birlikte 2.etap için talepleri değerlendiren Köse Belediye Başkanlığı TOKİ Başkanlığı ile yaptığı görüşme sonrasında olumlu netice aldı.

Belediye Bakanı Şerif Aygün yeni konutlarla ilgili şu bilgiyi verdi: “Başkanlığımız koordinesinde sürdürdüğümüz çalışmalar sonrası TOKİ Başkanlığınca yaptırılan 1.etap konutlar başarılı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine dağıtılmış olup, projenin sorunsuz şekilde tamamlanmasından sonra gelen konut talepleri alınarak belli sayıya ulaşmasına müteakip TOKİ Başkanlığı ile yapılan görüşme sonrası talebimiz resmi olarak yapılmıştır. TOKİ tarafından yapılan çalışmanın da sona ermesi ile birlikte tarafımıza gönderilen bilgiler vatandaşımıza aktarılarak taleplerin resmi olarak alımına 24 Ekim Pazartesi gününden itibaren başlanılacaktır.

Toplam 157 Konutun 93 adeti 2+1, 64 adeti ise 3+1 şeklinde olacaktır.  Katılım payları 2+1 ler için 2000 TL, 3+1 ler için ise 4000 TL şeklinde olup diğer istenilen belgeler ile ilgili bilgilere  Belediyemiz Özel Kaleminden ulaşılabilecektir.

Kış döneminde taleplerin tespit edilerek değerlendirilmesi ve ihale sürecine müteakip bahar ayı ile birlikte yapımına başlanılacak olan konutların teslimi 2018 yılı içerisinde yapılacaktır. İlçemizde konut sorunu kalmayıncaya kadar devam edecek olan bu çalışmalarımıza destek olan değerli Milletvekillerimize ve TOKİ Başkanımız ile ilgili çalışanlarına teşekkür ediyor, konutların şimdiden hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

image_print

HABERLER