MAHMUT SAMİ MALLI’DAN ÖNEMLİ BİR ESER - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MAHMUT SAMİ MALLI’DAN ÖNEMLİ BİR ESER

Giriş Tarihi: 30 Temmuz 2018 - 18:32

Son Güncelleme: 30 Temmuz 2018 - 18:32

AK Parti 25. Dönem Ankara Milletvekili, inşaat mühendisi ve iş adamı Gümüşhaneli Mahmut Sami Mallı’nın Serdar Bozdoğan ile beraber kaleme aldığı “STRATEJİK GÜÇ SİSTEM 2023-YÜKSELİŞ” adlı eser okuyuculardan beğeni almaya devam ediyor.

19 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan ve 334 sayfadan oluşan “STRATEJİK GÜÇ SİSTEM 2023-YÜKSELİŞ” adlı kitap Orion kitabevi tarafından basıldı.

Yazar Mallı Kitabı ile ilgili şunları söylüyor:

Tarihte her devletin uyguladığı stratejilerin bir yaşam süresi vardır. Köklü ve güçlü bir devlet süresi dolduğunda stratejisini çağın koşul ve şartlarını gözetleyip kendi kültür ve medeniyetini muhafaza edecek şekilde uyum eşliğinde yeniler. Bu süreç içerisinde uygulanan politikanın gayesi devleti korumak ve güçlendirmektir. Bu güne baktığımızda 21.yüzyılın yönetim şekli bilim, teknoloji, akıl ve insandır. Analitik düşünce içerisinde algılama ve adaptasyon yeteneğini temin ederek, bilim dallarından teknolojinin keşfini akıl ile yürüten insanın en büyük mahareti ufku ve ötesini görmeyi sağlamasıdır.
Bu vesile ile kaleme aldığı “STRATEJİK GÜÇ SİSTEM 2023-YÜKSELİŞ” adlı eserin hayırlara vesile olması ümidi ile…”

Bu önemli esereden dolayı Sayın Mahmut Sami Mallı ve Sayın Serdar Bozdoğan’ı tebrik ediyoruz.

 

image_print

HABERLER