MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU; GÜMÜŞHANELİLERE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GETİRİLEN YENİ SİSTEMİ TANITTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU; GÜMÜŞHANELİLERE ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GETİRİLEN YENİ SİSTEMİ TANITTI

Giriş Tarihi: 08 Şubat 2017 - 21:50

Son Güncelleme: 08 Şubat 2017 - 21:52

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu; 8 Şubat 2017 Çarşamba günü Gümüşhane’de Yeni Anayasa Değişiklik paketi ile getirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konsunda bir konferans verdi.

Gümüşhanelilerin büyük ilgi gösterdikleri konferansa Belediye Başkan Vekili Şükriye Karabulut Orhan, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bahri Bayram, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Memur-Sen İl Başkanı Musa Uncu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir açılış konuşması yapan Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Musa Uncu, Anayasa değişikliği  Halk Oylamasında “EVET” diyeceklerini belirterek, bunun gerekçelerini anlattı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Konuşmasında örneklerle ve geniş olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yeni anayasa değişikliği ile getirilen diğer yenilikleri anlattı.

 

image_print

HABERLER